Privacy Statement 1 juni 2019

De bescherming van privacy staat hoog in het vaandel. In deze privacyverklaring leest U welke persoonsgegevens wij verzamelen en waarom we dit doen. Wij respecteren de privacy van de gebruikers en bezoekers van deze website. Ik zorg dat de persoonsgegevens die je via de website verstrekt, vertrouwelijk worden behandeld.

Gebruiksstatistieken website (cookies)
Om gebruiksstatistieken op de website bij te houden, wordt gebruik gemaakt van software Joomla. Hiervoor wordt een analytische (first party) cookie geplaatst.

Op deze website wordt gebruik gemaakt van de (invisible) reCAPTCHA op het gebruik van de (invisible) reCAPTCHA zijn de Google Privacy Policy en Terms of Use van toepassing.

Privacybeschermende maatregelen
De volgende maatregelen zijn genomen om uw privacy te beschermen:

  • Het bewaren van via deze webstie verzamelde gegevens gebeurd op servers die in Nederland staan;
  • Via deze website zullen nooit cookies of andere trackers van derden geladen worden.
  • Met behulp van Joomla en dit analytisch cookie verzamelen we de volgende gegevens:
    • Het unieke nummer gekoppeld aan de cookie [naam] (zie hierboven).
    • IP-adres (gemaskeerd).
    • Bezochte pagina’s (titel en URL) en datum en tijdstip waarop deze zijn bezocht.
    • De URL van de pagina waarmee men op onze website is gekomen (Referrer URL).
    • Gebruikte links op onze website die verwijzen naar externe websites (Outlink).
    • Gedownloade bestanden.
    • Geschatte locatie: land, regio, stad (verzamelen niet de exacte geolocatie).
    • Overige gegevens: schermresolutie, lokale tijd van bezoeker, snelheid van de website, taal van de browser.
    • User agent van de browser: gebruikte browser, besturingssysteem, soort apparaat (computer, smartphone, etc.).

We verwerken deze gegevens voor zover dit noodzakelijk is om het gebruik en functioneren van onze website(s) te kunnen analyseren. Door de privacybeschermende maatregelen die we nemen, is de impact op je privacy beperkt en vragen we niet apart om je toestemming.

Contactformulier en correspondentie
Als je een (contact)formulier op deze website invult of ons een e-mail stuurt ([at]jirigroengoed.nl of [at]jirivanderdrift.nl), dan zullen de persoonsgegevens die hiermee verstuurd worden, verwerken en bewaren zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van je e-mail noodzakelijk is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan. Ontvangen e-mails kunnen we daarnaast ook bewaren voor zover dit voor een goede uitvoering van onze reguliere werkzaamheden noodzakelijk is. Het bewaren de verzamelde gegevens gebeurd op servers die in de Europese Unie staan
Als je in het kader van werkzaamheden of contact vrijwillig je contactgegevens verstrekt met de bedoeling dat je via deze contactgegevens bereikt kan worden, bijvoorbeeld door het verstrekken van een visitekaartje of contactgegeven, kunnen deze gegevens bewaard voor zover dat in het kader van de reguliere activiteiten, waaronder relatiebeheer, noodzakelijk is.
Voor het beheren van contactgegevens (naam, telefoonnummer en E-mailadressen) van relaties kunnen ook lokaal bewaard worden in adresboeken. Op verzoek zullen uiteraard je contactgegevens uit de systemen worden verwijderd.

Verstrekking aan derden

We zullen je persoonsgegevens nooit aan derden verstrekken als dit niet expliciet uit onze privacyverklaring volgt. De enige twee uitzonderingen hierop zijn:

  • als we voor een verstrekking aan derden vooraf expliciet je toestemming vragen; of
  • als we hiertoe wettelijk zijn verplicht.

Je rechten
Op grond van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) heb je onder andere recht op inzage in de persoonsgegevens die we van je verzamelen en deze in bepaalde gevallen aan te passen of te laten verwijderen. Ook kan je in bepaalde gevallen ons verzoeken om ons gebruik van je gegevens te stoppen of ons verzoeken om je gegevens in een machine readable formaat te verstrekken.
Om je rechten uit te oefenen kan je ons per e-mail of post een verzoek sturen via de contactgegevens die hieronder staan vermeld. Om aan je verzoek te kunnen voldoen kunnen we om nadere informatie vragen om je identiteit te controleren.
Meer informatie over de rechten die je op basis van de AVG hebt, vind je ook op de website van de toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Je kan bij de Autoriteit Persoonsgegevens ook een klacht indienen over ons gebruik van je persoonsgegevens als je dit nodig acht.

Wijzigingen privacyverklaring
We kunnen deze privacyverklaring wijzigen. Belangrijke wijzigingen zullen we aankondigen op onze website.

De contactgegevens
Vragen over de privacyverklaring of wil je één van je rechten uit de AVG uitoefenen? Neem dan contact met via het contactformulier.

Disclaimer | Privacy Statement
© 2019 Jiri van der Drift

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input